Bemutatkozás

Üdvözlünk a Paralel szabadulószoba honlapján! Az utóbbi években egyre közkedveltebb szórakozási formává vált ez a játék, ahol vállalkozó kedvű emberek próbálják ki magukat nem hétköznapi környezetben. Olyan rejtélyes, kreatív ügyességi és logikai játékokat kell megoldani, melyek igazán próbára teszik képességeiteket. Vagy talán ez nem is egy játék, hanem egy komoly kihívás? 

Akár egy könnyed, szórakoztató kalandot, akár a kihívást keresitek, szeretettel várunk titeket a Paralel szabadulószobába. A Paralel név a feladatok felépítésére utal. A párhuzamos játékmenet miatt mindig lesz mivel foglalkozni, valamin gondolkodni, így végig izgalmas játékban lehet részetek. Mivel több út is vezet a végső megoldáshoz, nagyon sok variációs lehetőségetek lesz a győzelem eléréséhez.

A Paralel szobában töltött idő alatt nem fogunk ijesztő vagy váratlan fordulatokkal meglepni titeket, így gyengébb idegzetűek is nyugodtan látogathatnak minket. Igazából be sem zárunk titeket, a cél nem a szabadulás, hanem egy fájl megtalálása egy szobában...

A küldetés

Mentsd meg a világot!

A fájl, melyet meg kell találnotok Professzor X szenzációs előadását tartalmazza. A prof. már sokadik napját tölti Floridában egy konferencián, és egy kicsit kivan, így csak most vette észre, hogy az előadását otthon hagyta. Az előadást, amellyel megválthatná a világot. Megkért hát titeket, hogy keresessétek meg belvárosi lakásában és küldjétek el neki villámpostával. A professzor paranoiás, ezért úgy rejtette el a fájlt, hogy ahhoz csak a legrátermettebbek férhessenek hozzá. Szerencsére ez számotokra nem jelenthet problémát, hála különleges képességeiteknek. A lakásba való bejutáshoz el kell mennetek erre a címre. Ott már várni fog a játékmester, akinek instrukciói alapján pontosan 1 órátok lesz arra, hogy megtaláljátok a keresett fájlt (és egyéb kincseket)... Sok sikert!

Professzor X

Online foglalás egyszerűen


A foglaláshoz kattints az alábbi linkre, a megjegyzés mezőbe írd be, ha valamilyen kedvezményt igénybe szeretnél venni.

Lehetőség van egy kifejezetten orvostanhallgatók részére kreált verzió kipróbálására, kérlek ez esetben a foglalás megjegyzés mezőjében használd a #SE jelzést!

A foglaláskor te és csapatod tudomásul veszi a szabályzatban leírtakat.